torsdag 14 juni 2012

Gardiner

De här gardinerna fanns redan när vi flyttade in. Hyser en hatkärlek till dem. Jag har inte hittat några snyggare heller. England är verkligen de fula gardinernas förlovade land. I köket har jag köpt de här rutiga som skymtar:
Första gången i mitt liv som jag sätter upp gardiner. Maken får lära sej den nya glosan gardinjävel och kommer oroligt ut i köket. Åh, vad fint, säger han uppmuntrande. Det blev helt OK. Samma gardiner som Amy's föräldrar har i Everybody Loves Raymond. Åt detta fnissar jag en lång stund.

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

U n d e r b a r t !

Monica sa...

Haha, blev säkert fantastiskt:-)! Den andra är nog en dyr fodrad sak och kanske håller både ljus ute när det behövs och värme inne när det behövs, kanske inte så dum ändå. Men nu har du ju piffiga köksgardiner i alla fall:-). Ja det passar en blivande 30-åring att tänka lite på gardiner och sådant;-).

Steel City Anna sa...

Jag är ganska nöjd :)

Isabell sa...

Kom precis tillbaka fran sverige, sa blir nog inga fler besok hem tills nasta ar igen. Tycker det ar himla svart med gardiner ocksa. Det enda stallet jag har gardiner pa just nu ar i sovrummet. Far se om det blir pa fler stallen framover. Nu har vi IKEA i alla fall att ga till.