lördag 22 december 2012

Sheffield by night

Det är trevligt att affärerna har julöppet och man kan strosa genom stan en sen kväll bland alla juleljus. Hetsen har lagt sej lite och de flesta studenter har åkt hem över jullovet - det är som om minst en tredjedel av Sheffields befolkning är borta. Jag äter en tysk Krakauer vid kolgrillen och fikar på Starbucks efter jobbet. Några pensionärer sjunger Christmas Carols. Vid the Sleigh bar dricks det glögg och varm cider. Julstämning råder.












3 kommentarer:

Monica sa...

Åh mysigt med engelsk julstämning! Och skönt att se lite växtlighet istället för bruna snöhögar, ja det snöar fortfarande här. Och igår blev man nästan nedtrampad i hysterin.

Monica sa...

Anna käraste, du får försöka få lite återhämtande sömn nu och önskar så att du får sova riktigt gott och att infektionen flyr sin kos. Inte mycket med två dagar ledigt men du är skicklig på att ta vara på stunderna. Hoppas du mår bättre snabbt så du kan njuta av mat och annat gott. Och hoppas det blir ett mer balanserat 2013, fler att dela arbetet med.

Steel City Anna sa...

Mamma: Det är fin julstämning på stan men saknar när det var lite kallare. Nu är det som en riktigt dålig sommardag med milt ösregn :)