söndag 27 januari 2013

Gårdagen i grannskapet

Igår var det hur mycket snö som helst, men redan är det mesta borta. Det är tur jag tog foton för det är nästan så man tror att det inte har hänt.

9 igår morse, vy från mitt fönster
Vårt hus

Som små leksakshus!
En buss fastnar på en brant oplogad smågata och kanar ner. Det gick bra!

Spår i snön


Snöskottning
Så fint!

4 kommentarer:

Monica sa...

Så otroligt vackert! Och så fina foton! Nästan så det liknar Alperna och så har jag verkligen aldrig tänkt om England förut:-) men det finns likheter. Ska ta tag i den där utställningen:-), puss och kram:-)

Monica sa...

Det är så himla fint åt det hållet Bents Drive och nu i snö och sol med bergen bakom! Plockade fram albumen och kikade på skidresorna, nästan så detta mest liknar italienska Alperna, Schweiz sa far din:-). Så jag tittade på fotona därifrån med och nu fattar jag ju knappt att jag for runt där en gång utför stupen:-).
Numera behöver jag bara resa till dig, ni har ju allt:-). Fantastiskt vackert säger jag!

Pappa sa...

Oh så vackert! Nu vill jag följa med frun på ålderdomen, ändrade mig idag:-). En veckas vidunderligt vacker vinter och sedan fantastiskt vacker vår, varm sommar och vacker lång höst. Det blir bra!

Steel City Anna sa...

Mamma och pappa: ett par veckors vinter är just vad man klarar av :) Jag tänkte kaktiskt också på alperna när jag gick min promenad, det är ett speciellt område.