söndag 10 mars 2013

Vinter

Det har blivit vinter igen. Imorse vaknade jag till en gråvit utsikt och inatt ska det komma mera snö. Det är ovanligt kallt i England, bara någon plusgrad. Förra året i mars satt jag barfota i gräset i Botanical Gardens efter jobbet med en kopp kaffe vid den här tiden och sen kom sommaren - det känns otroligt nu. Alla vinterkläder är framme fortfarande.

Jag har stannat inne och försökt bota min konstiga influensa. Tittat på film, lagat god stek och strykt tvätt. Nästa vecka blir tung med långa dagar. Måtte våren komma tillbaka. Den energi solen och värmen förde med sej betydde så mycket.

4 kommentarer:

Monica sa...

Ja det är sent med våren, väldigt annorlunda hos er med i år. Här i köldhålet väntar vi oss inte så mycket men inte trodde jag när vi flyttade från Uppsala till Stockholm att det var norrut;-), imorgon bitti väntas minus 24 grader.
Hoppas du blir riktigt kry och pigg fort men du arbetar på tok för mycket och även när du är sjuk, men vet, ibland finns inget val tyvärr.
Ta hand om dig käraste.

Monica sa...

Och jag tittade bakåt dit du länkade, vilka ljuvliga bilder! Kunde inte se mig mätt på allt det vackra. Och rätt som det är så kommer våren tillbaka, du har haft den på prov lite då och då:-). Undrar hur det ska bli här i år?

Saltistjejen sa...

Oj hoppas verkligen att du kryar på dig snart!!!
Och att våren kommer tillbaks. Denna årstid är så otroligt seg om våren backar.
Kram!

Steel City Anna sa...

Saltistjejen: Att ha fått smak på den innan den försvinner är nästan värre än om den inte kommit alls. Att ta på snökängor idag var inget vidare.