fredag 24 maj 2013

Liten och snabb

Det var länge sen jag kunde titta på svensk TV utan att det hackade och hade sej. Den lilla iPad-en är optimal dock. Det är riktigt mysigt att sitta och glo på alla program man missat om man är ensam någon kväll. Det här är Gokväll. Sådant finns det verkligen inte någon motsvarighet till i England. Mys-TV, lagom pretentiöst.


4 kommentarer:

Elisabet. sa...

När jag besökte mamma i Argentina, eller min syster i Australien, då kände jag hur otroligt mycket jag skulle sakna just den biten .., att inte kunna få följa med i det som händer hemma på ett enkelt sätt.
Hos mamma lyssnade vi på Sveriges Radios Utlandssändning på kvällen .., nyheter var det och jag började gråta av hemlängtan.
Det måste vara underbart att kunna sitta i ett annat land och titta på Gokväll ,-)
Och visst förstår man varför det sitter en parabolantenn på varje balkong i Rosengård!

Monica sa...

Den är helt fantastisk den lila lilla Ipaden, väldigt smidig och händig, den blev jag riktigt förtjust i och så bra skärm och upplösning och snabb och lätt manövrerad, ja toppen helt enkelt:-),
en sådan skulle jag kunna tänka mig att ha själv:-)

Jani sa...

Hehe ser mysigt ut, men gokväll är inte min favorit ;)
ha de

Steel City Anna sa...

Elisabet: om man maken är borta nån kväll, och jag sitter ensam i ett stort hus, då kan jag verkligen få en intensiv hemlängtan och undra vad jag håller på med här på ön alldeles själv. I sånna stunder är veckotidningen allas, ett svenskt radioprogram eller massa avsnitt av Gokväll rena livlinan.

Mamma: en iPad skulle du ha tycker jag :)

Jani: just Gokväll känns så ursvenskt liksom, det och Plus med Sverker. Har jag riktigt extrem hemlängtan dock så hjälper bara Astrid Lindgren, jag har några cd skivor med Madicken :)