måndag 15 juli 2013

Vatten

Riktigt varma dagar är det sådär att vara inne bland stenhusen. Jag längtar så till havet. Men jag söker mej till det vatten som finns i city, och drömmer mej bort.






Gott om fisk!


6 kommentarer:

annannan sa...

Hur gör engelsmännen?

Jag har just insett att det väl aldrig går att bada i engelska hav. Alltid för kallt. Konstigt för en som är van vid en Östersjö som blir badvarm varje sommar fast den är iskall på vintern.

Fast det finns 2 mil sandstrand där jag bor längtar jag efter svenska bad. Här är Atlanten aldrig varmare än 17-18 grader och vågorna är nästan alltid för starka och stora för att man ska bada bekvämt. Det är inte omöjligt att man inte ens kan gå i, att de slår omkull en om man står i vattenbrynet.

Jag älskar en Östersjö som man kan simma i. Älskar och saknar.

Monica sa...

Så vackert! Och så skönt att det finns små sjöar här och där, väldigt friskt och grönt ser det ut och väldigt fina foton!

Jani sa...

Äsch man ska njuta nu :) nyss klagade man på att det var kallt och nu är det för varmt ;)
Men jag saknar också havet eller en sjö att bada nånstans, England suger på det sättet finns ju inga sjöar man kan bada vid eller sjöar finns men då får man inte bada i dom :( Nåja sällan det är så här varmt heller. Fina bilder från parken

Steel City Anna sa...

Det går att bada i engelska havet men det är långt dit och jag blir alltid rädd för tidvattnet :) kallt är det också oftast och väldigt annorlunda på många sätt en svenskt hav. Ofta är det fabriker i närheten, oljeriggar eller viktorianska pirer där man säljer sockervadd och det går tufftufftåg och barn rider på åsnor. Fisk and chips på stranden och neonljus. Havet är mer som en kuliss, kan man säga. Jag saknar också Östersjön väldigt mycket.

Mamma: det är skönt att det finns små sjöar iallafall och dammar. Hade gärna haft en utedusch på parkeringen till kontoret också :)

Jani: när regnet kommer åter får man väl äta opp att man gnällt. Men det är väldigt varmt, och fuktigt. Avskyr känslan av att vara klibbig. Och vill så gärna ta en simtur, men vart?

Freedomtravel sa...

Det är nåt speciellt med vatten, alltid! Det känns som att man alltid dras till vattenbrynet på något sätt ;)

Steel City Anna sa...

Freedomtravel: man förstår inte hur lyckligt lottad man är i Sverige med alla sjöar och havet innan det är för sent :)