lördag 28 september 2013

Favoritmat

Häromdagen lagade jag en så god middag. För en gångs skull fick jag laxen helt perfekt, stekte i ugnen exakt rätt tid på hög värme i folie. Jag brukar nästan alltid steka lite för länge så den blir torr. Ska försöka äta mer fisk och vegetariskt.




7 kommentarer:

Monica sa...

Men hjälp så gott! Du är världens bästa kock också, förstår inte hur du hunnit lära dig allt i ditt unga liv. Sååå hungriga vi blev när vi såg detta, och vackert och konstnärligt är allt du gör dessutom, där är jag imponerad av din make som också serverar oss så elegant alltid:-)

Steel City Anna sa...

Det där med fisken lärde jag mej av en kock. Det ska vara på sekunden och rätt temperatur. Blev stor skillnad.

Monica sa...

Ja, har förstått att det är viktigt! Söderbönan säger detsamma och även M-grannen på landet, hon säger det smakar himmelskt numera när hon lagar fisk med fisktermometer och stoppur:-).

Trillingnöten sa...

MMMMM. Gott!! Påminner om en maträtt min gammelmoster brukade göra. Fast hon lade räkor i grädde med dill istället.

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Det låter gott! Räkor till sätter verkligen piff på det hela :) Jag älskar fiskgratäng med potatismos och räkor men orkar sällan göra det.

Jani sa...

Oj oj det såg minsann mumma ut det.
Och jag som gillar lax ;)

Steel City Anna sa...

Jani: tänker på det varje gång, att man borde äta det oftare. Särskilt steka den hel såhär.