söndag 1 september 2013

Säng, säng, säng

Projektet säng skrev jag om förrut. Vi hade svårt att komma överens. Hur bred? Med eller utan förvaring? Hård eller mjuk madrass? Till slut blev det Brimnes från IKEA, som tyvärr bara fanns i vitt - trä skulle jag ha föredragit. Vilken tur att jag vann i förvaringsfrågan. För de där lådorna, de fylldes snabbt. Inte av mej.




4 kommentarer:

Monica sa...

Den blev alldeles otroligt bra! Så fint ni har det, ett riktigt drömhus! Njuter av utsikten i ert conservatory, så vackert och vilsamt, kunde inte bli bättre än att sitta där med en kopp te efter en arbetsdag och koppla av. Ett riktigt fynd har ni gjort på husmarknaden!

Steel City Anna sa...

Ja, det blev väldigt bra :)

Trillingnöten sa...

Vi har också införskaffat en likadan säng nu! Och när vi klickat hem den, och jag läste din blogg, kom jag ju på att ni också hade en sån...och givetvis var det MIN idé att skaffa en sån säng (nu när vi bor så pass mycket mindre) så jag ser fram emot att den är så användbar! :)

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: jag är jättenöjd med den! Lådorna är gigantiska och sväljer alla täcken, lakan och vinterkläder. Och rätt snygg också tycker jag :)