torsdag 28 november 2013

En himla många program

Igår kväll hade jag en sådan mysig hemmakväll. Ensam hemma och ingen som kunde bli störd av svensk TV, så jag bara frossade på med SVT Play. Det går verkligen många bra program just nu. Jag tipsar om de jag gillade bäst:



Döden, döden, döden. Från en trevande start var programmet om att förlora ett barn oerhört starkt. Jag tycker programledaren gjorde ett fantastiskt jobb. Låten som spelades på slutet passade så fint.



Sommarpratarna. Riktigt intressanta samtal har det blivit denna omgång. Utan att det känns så pretentiöst. Mogna och trevliga människor som låter varandra ta plats.



Respekt är en vanesak. Det har han rätt i, Gardell.

Alla är fotografer. Ganska kul program även om programledarparet inte är några favoriter. Schyffert är dock en riktigt duktig fotograf tycker jag.



Det här programedarparet däremot är mer i min smak, titta på Två på resa från Tenerifa så får ni se. Urcharmiga. Nästan ännu charmigare är avsnittet med Babben och Lars Lerin. Skynda, bara åtta dagar kvar!


6 kommentarer:

Monica sa...

Det är bra att det finns sevärda program och även roliga. Tittade på svensk humor nyss men det är lite haltande, lite kul att folk gav pengar i en bössa och sen ville ha tillbaka dem:-). Ska titta på Clara nu när du tipsar.
Programmet igår var bra gjort om barnen men så oerhört tungt, den styrka som en förälder får är ofattbar men om de inte orkar vem ska då orka? Så det fungerar på ett mirakulöst sätt så länge barnet lever.

Steel City Anna sa...

Mamma: tyckte det var ett fint program som kom mer på djupet, innan har det varit lite tramsigt. Svensk humor var inte så kul sista avsnittet, det är väldigt ojämt.

Babben och Lars går på kyrkogårdar sådär som jag gör :)

Turtlan sa...

Å tack för tipset. Teneriffaprogrammet vill jag se.

Keldas ostsås ska vara bra att göra lasagne på också. Inte testat men tipsad om. Men det kanske inte finns på affären i stålstaden...?

Så kära maken är inte lika pigg på som du att se på SVT Play ;-))

Steel City Anna sa...

Nej det finns nog inte här :) Teneriffa programmet var jättekul att se och de var så härliga programledarna.

Nej maken tycker inte svensk TV är så kul, tycker å andra sidan inte att han tjeckiska program är det heller :)

Trillingnöten sa...

Tack för tipsen! Har försökt att luska vad som är värt att lägga sin tid på, på SVTplay, men liksom inte hittat nåt. Nu blir det så klart julkalendern, även om första avsnittet inte riktigt var så där super som jag hade hoppats.

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: jag tyckte att julkalendern var bättre än väntat, måste haft lägre förväntningar :) väldigt duktiga barnskådespelare tycker jag.