fredag 1 november 2013

Lugn kväll

Jag nästan springer hem för att jag vet att inga måsten väntar. Jag suger i mej dessa nya luckor av tid. Brygger te och kokar potatis och lyssnar på svensk radio och stryker strykhögen av bara farten. Tittar på ett avsnitt av GoKväll och sedan Skavlan. Bara sitter och existerar i största allmänhet. Skavlan var bra ikväll, bättre gäster denna vecka och en riktigt intressant blandning blev det. Sista gästen var fantastisk.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, visst var hon! Tänk, vad en sån människa uträttar! Och vilken glädje och humor! Och energi!

Elisabet. sa...

Ps. Jag tillhör Gokväll-tittarna och tänker ofta att Pekka Heino, han måste vara en otroligt snäll människa! Ds.

Steel City Anna sa...

Elisabet: Pekka är väldigt bra på att intervjua på ett trevligt sätt som känns genuint. Lättsamt och snällt, det är en konst i sej. Ja, de satt som fågelholkar de andra gästerna när hon pratade tyckte jag. Ganska dumma frågor från Skavlan och skådespelaren. Men hon svarade ju oerhört väl :)

Monica sa...

Hon var otrolig, igen får man hopp om mänskligheten fast hon arbetade i det hopplösa, nästan...
Vilken styrka och oräddhet. Tittade ikväll för hennes skull och förra gången var det en 16-årig flicka som fick mig att titta. Och lyssna och bli berörd.

Steel City Anna sa...

Mamma: det är tragiskt som hon säger, att politiker och poliser hittas med byxorna nere men ändå kan man inte bevisa någonting. Det är ett fruktansvärt samhälle, även här i väst.

Monica sa...

Det är hemskt. Och frågan som Skavlan ställde: hur kan det ske här dag efter dag? I vårt "fina" land mitt i huvudstaden och med barn? Vad otäck makten är, skrämmande.