söndag 12 januari 2014

TV-kväll

Vad många bra program SVT har att erbjuda! Maken och svärfar har varit upptagna på sitt håll så jag har ägnat en hel kväll åt Svt Play med massvis av tända ljus, te och ostmackor. Stjärnorna på Slottet har en riktigt bra omgång och lördagens avsnitt var väldigt intressant. Sen har jag tittat på alla avsnitt av norska Fjällfolk och blev helt begeistrad - titta innan det är för sent! Skavlan hade också bra gäster som bidrog till ett lite gemytligt och småputtrigt program med mycket humor, det är just den tonen han är bäst på. Kristina Lugn var otroligt rolig som bara hon kan vara. En bra kväll.

13 kommentarer:

Monica sa...

Ja stjärnorna är så bra, de är trevliga och vänliga, kamratliga med varandra och Leif var mycket bra. Ska se Skavlan, far din säger att Lugn var klurig och verkar just lugn:-). De där fjällfolk var intressant också! Så har jag historieätarnas omtalade jul kvar, måste se paret som det talas så mycket om i Sundbyberg;-), fru Martina säger inte ett ord mer till tidningar och herr Lundberg talar inte alls med dem och det är nog bäst. Jag hade fantastiska tidningar som väntade också, så mycket bra i Kvällsstunden:-)

Steel City Anna sa...

Lugn är oerhört intelligent rent naturligt,det liksom bara sipprar ut utan att hon ens anstränger sej. Och så verkar hon snäll. Hemskt roligt när hon berättade om sången till Victorias bröllop.

Monica sa...

Väldigt kul och bra Skavlan var med dessa gäster som överraskade på flera sätt:-), såg bilresan med Niklas till Arlanda, Gros karl somnade, men hon och sonen var pratsamma, t o m fick Niklas dem att sjunga:-)

Monica sa...

Kollat julätarna också, det var inte särskilt intressant att visa utanför Sverige så lika så bra att vi inte kunde se:-). Noterade att Erik hade vigselring genom alla århundranden, vet inte om det var historiskt riktigt;-), Lotta ingen.
En sak: jag skulle inte stå ut en timme i samma rum som Erik med den skrikiga, pockande och gälla rösten.
Saknade humor, var rent tråkigt, de övriga medverkande försökte väl berätta lite så gott de fick.

Trillingnöten sa...

Gillar också årets omgång av stjärnorna. Mycket bättre än "Så mycket bättre"s säsong. Jag kunde liksom inte förmå mig att tycka att artisterna var bra och intressanta. Förutom Ken som alltid är som han är :)

annannan sa...

Stjärnorna suveräna.

Om jag får tipsa från min horisont, om vad jag just har upptäckt och blivit förälskad i: Tack för musiken med Niklas Strömstedt med fantastisk fingertoppskänsla, värme, humor och balans som programledare. Och så alla hans fantastiska gäster.

Steel City Anna sa...

Annannan: jag hörde Kristian Luuk prisa Strömstedt som programledare, så man skulle kanske ge det en chans, jag har hoppat över programmet hittills av nån anledning.

Visst är det ett trevligt gäng på slottet i år! Inga divafasoner alls.

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: betalar du för att kunna kolla på tv 4? Tycker ingenting går att se gratis längre där. Missade således så mycket bättre, men är inte så lessen för det, verkade inte så bra.

Steel City Anna sa...

Mamma: jag hade ändå väldigt gärna velat se programmet :) kanske blir repris nästa jul :)

Trillingnöten sa...

Nä, just nu skulle jag aldrig betala för att se på TV4, men man kan se gratis en vecka efter att programmet sänts så det gäller att passa på om man hittar nåt bra!
Kan du se SVT på din dator eller måste du ändra din VPN?

Elisabet. sa...

Jag säger som annannan, Niklas Strömstedt är suverän som programledare i sitt program .., tycks uppriktigt intresserad av sina gäster och är generös och trevlig! Tv:n står precis på och där pågår reprisen av det programmet.

Tittade också på Skavlan, tänk, jag tycker att Kristina Lugn är så vacker numera! Och klok. Och rolig.

Steel City Anna sa...

Elisabet: Kristina Lugn är underbar alla kategorier :) jag är glad att Skavlan börjat igen, förgyller min helg! Önskar att jag gillade Så ska det låta också men det känns som varenda känd och halvkänd människa har varit med flera gånger och sjungit samma sånger om och om igen. Det skulle behövas en tvist, schlager-Så ska det låta, då skulle jag titta :) men kanske Niklas program kan vara nåt i väntan på detta ...

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: aha, jag förstår. Det är bara vissa program då och så måste man planera lite :) nej SVT funkar som det är bara, VPN vet jag inte ens vad det är så det är ju tur :)