torsdag 27 februari 2014

Tallskog

Hemlängtan stillas något när jag åker ut till skogen och ser en klunga tallar. Det är snart 2 år sen jag senast var i Sverige nu. Det känns i blodet.




6 kommentarer:

Monica sa...

Det är längesen. Tur vi kunnat ses så mycket fast inte här.

Steel City Anna sa...

Ja, får se när jag kan få ledigt och boka nåt.

annannan sa...

Oj, milsvid skillnad mot mitt liv. Det längsta jag någonsin inte varit i Sverige är 7 månader. Skillnad i att jag har möjlighet att resa ofta, och att mina föräldrar aldrig varit resglada. Pappa har varit här en gång och det blir säkert den enda. Mamma hann aldrig komma.

Tacksam för att jag får möjlighet att resa så många gånger. Lite ledsen över att det alltid är jag som reser.

Ber om överseende med att jag använder ditt kommentarfält för att bikta mig!

Steel City Anna sa...

Annannan: jag är tacksam att jag har resglada föräldrar annars skulle vi aldrig ses :) stort krångel för mej alltid att vara ledig, särskilt om man ska försöka pricka in någorlunda billiga flygbiljetter samtidigt, en nästintill omöjlig kombination tyvärr. Hade gärna åkt hem oftare. Men det är ju roligt att få besök också och visa sitt vardagsliv.

Bara brittiskt sa...

Ja det där är ju det som får en att tveka att flytta tillbaka. Jag har råd att åka till England ofta härifrån men skulle inte ha råd med Sverige lika ofta där...

Tallar är verkligen Sverige för mig också.

Steel City Anna sa...

Bara brittiskt: Det är dyrt att åka till Sverige, men semester är det största problemet och verkar så förbli. För få dagar, som aldrig passar med vettiga biljetter.