torsdag 17 april 2014

Glad påsk!

Glad påsk önskas er alla, med mycket smågodis och söta påskkärringar. Jag håller till godo med Mr Kiplings Easter Bakewell tarts som har citronsmak påsken till ära och är misstänkt lika mazariner. Och hela huset är fullt av söta påskliljor, förstås.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Glad påsk!

Jani sa...

Ha en Glad Påsk ni också :)
Nu bär det av mot underbara Isle of Skye I Skottland

Steel City Anna sa...

Lena i Wales: glad påsk! Bland de finaste tider på året tycker jag.

Jani: oj det låter spännande!

Monica sa...

Det är så fint nu och jag fyller hemmet med vårblommor både ute och inne med, de har varit särskilt fina i år tycker jag. Ta hand om er älsklingar och njut mycket av denna tid, puss och kram från mor och far:-)

Freedomtravel sa...

Glad påsk!

Steel City Anna sa...

Mamma: nu har vi varit och handlat massvis med påskmat och ska fira riktig ordentligt :) nästan som jul igen :)

Freedomtravel: tack detsamma!

Monica sa...

Låter bra Anna, här var renskrapat i affärerna, särskilt smågodislådorna gapade helt tomma, folk skrattade, det stämmer nog det där att vi äter mest smågodis i världen:-)

Trillingnöten sa...

Smågodis ja! Just nu är jag enormt godissugen. På lösgodis i mängder :) Typiskt... Men en glad påsk blir det i alla fall! Glad påsk på dig med!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: "löss och kadaver i godiset" var rubriken i Aftonbladet igår. Men det var bara det gamla vanliga om gelatin och det röda färgämnet som utvinns ur löss. Avskräcker inte mej iallafall. Men kanske kan det få en mindre sugen? Glad påsk med eller utan smågodis :)