fredag 25 april 2014

Två på samma bild

Sånt som jag tycker mycket om är min katt, och jättesudokun i tidningen Allers. En eftermiddag i sängen med dessa två är ultimat för mej. Längtan efter pensionärslivet är stor.






4 kommentarer:

Monica sa...

De där jättesudokuna är rätt svåra, mycket att hålla reda på. Tror de är varannan gång i tidningen, har ett till som du ska få:-), kissen verkar intresserad med, ser väldigt mysigt ut, men det är långt till pensionen:-). Är underbart att du arbetar "bara" en heltid plus en halvtid numera! Och du upplever att du har ledig tid ibland i alla fall.

När tidningen här varit ute och frågat ungdomar som går i högstadiet verkar de vara helt frågande för att arbeta öht, Bert Karlsson har nog rätt, möjligen kunde de tänka sig att göra TV-spel eller liknande, en ville enbart ha pengar men aldrig arbeta, någon ville bli inredare, en pojke som inte är blond och blåögd han skulle satsa på pilot, tekniskt intresserad och människointresserad och så att se och uppleva andra länder sa han, och se moln och ljus och alla väderförhållanden, förstår honom precis. Det är bra att ha mål.

Vi hade ju i den åldern provat på riktiga arbeten redan med långa dagar under loven, minns ditt på sjukhuset, jobbigt men både lärorikt och roligt och så att få lite egna pengar.

Steel City Anna sa...

Mamma: man blir ju lite orolig över att de här ungdomarna ska ta hand om en på hemmet sen.

Elisabet. sa...

Du är underbar!

Steel City Anna sa...

Elisabet: :)