tisdag 6 maj 2014

Första semifinalen

Jag kommer tyvärr inte kunna se semifinalen ikväll, men jag har lyssnat redan på alla låtar och egentligen är det kanske positivt att man inte behöver höra dem igen och bara kan läsa resultatet sen ... Jag tycker hursomhelst om följande bidrag:

Island - härligt budskap!



Lettland - för att den är galen och man blir glad av den



Nederländerna - country!



Och så hoppas vi väl att Sverige går vidare förstås.

5 kommentarer:

Monica sa...

Tack för all information, jag måste erkänna att jag inte riktigt hänger med i detta:-) men ska titta på lördag och då vet jag ju lite vilka de tävlande är:-), ja om de går vidare, några gör väl det i alla fall:-)

Steel City Anna sa...

Det är bättre låtar på torsdag :)

Elisabet. sa...

Tittade igårkväll och röstade på Nederländernas countrylåt ..., som tvåa hade jag de kakbakande letterna.
Sanna N är förstås hur bra som helst och oerhört proffsig, men låten går inte alls hem hos mig. Jag tycker att den är enbart tjatig.

Elisabet. sa...

Ps. Jaha, nu ser jag att du hade med dem också, på slutet - jag kände inte igen dem på bilden -. Jag tyckte dom var jättebra! Ds.

Steel City Anna sa...

Elisabet: visst är det en fin låt Nederländerna har! Så glad att den gick vidare, det trodd jag inte. Sannas låt låter ungefär likadant hela tiden och jag gillar inte texten, men det är ju inget fel på hennes röst och hon är duktig. Jag tycker att den där låten om att inte vilja arbeta hade varit roligare att skicka :)