torsdag 5 juni 2014

En junieftermiddag i Bakewell

Det är verkligen en ynnest att bo så nära Peak District. Att på en halvtimme befinna sej i en sagostad som Bakewell, det är verkligen inte dumt! Väldigt mysigt och lugnt där idag, på puben var vi till och med helt ensamma.





Mol allena.

8 kommentarer:

eastcoastmom sa...

ja det där ser ut som en charmig liten stad!

Steel City Anna sa...

Det är det verkligen!

Monica sa...

Helt ljuvligt var det:-) och så nära, fantastiskt med alla dessa små städer, lika fina allihop och med så otroligt intressant historia som man bara tar så naturligt här. Vi kan ju tjata väldigt om Sigtuna t ex:-). För att inte tala om Birka. Perfekt utflyktsväder är det också, varje dag. Vilken lycka:-)

Steel City Anna sa...

Och de där uppländska högarna :)

Jani sa...

Aaah Bakewell det är en härlig liten by som jag gärna ofta återvänder till. Och där passar man ju såklart att äta Bakewell pudding. :))
Mycket härliga bilder.

Steel City Anna sa...

Jani: jag har nästan alla gånger varit där på en helgdag, och de var stor skillnad att åka en vardag så här. Såg helt andra saker och skönt att vara ifred i affärerna. En medium Bakewell pudding inköptes och halva åts upp :) den smakade lite väl mycket ägg, det var som en omelett i mitten. Ska prova från ett annat ställe nästa gång.

Bara brittiskt sa...

Vilket ställe prövade du? Något av de två jag skrev om? Visste faktiskt inte att de har gått samman för att märkesskydda puddingen förrän jag skrev inlägget.

Älskar Bakewell.

Steel City Anna sa...

Bara brittiskt: jag har provat alla tre ställena men godast var det på bloomers café när vi tog det som efterrätt en gång, den kändes nygjord vilket nog gjorde sitt till. Den som var lite mycket omelett nu senast var från Bakewell Pudding factory i det vitagröna huset.