fredag 20 juni 2014

Midsommarafton på Bakewell Showground - L'Eroica


Midsommarafton har i år tillbringats på den stora vintage-festivalen L'Eroica Britannia i Bakewell. Mycket folk och mycket fina retro-miljöer. Vädret var dessutom strålande. Glad midsommar från the Peak District!















4 kommentarer:

Monica sa...

Härligt härligt, så mycket fint och spännande det fanns. Och färskpotatis, jättegod lax, cappuccino med handgjorda praliner att njuta av och så all god frukt och fräscha bär som smakar som bär ska, saknar inte midsommarstången ett dugg-) och vilket ljuvligt väder!

Monica sa...

Det här var väldigt roligt och intressant, bättre än midsommaren i London även om den var väldigt skrattig men det berodde ju på oss själva med roliga T:-). Så genuint allt är här och avslappnat och vilka trädgårdar! Vilken blomning och vilka rosor! Som ett botan hos var och en, jag blir överväldigad av allt det vackra. Och hela promenaden efter floden, så vackert med alla fåglar och fullt med fiskar i vattnet. Och så alla Tea rooms, att sitta i trädgården och bara njuta. Och så söta affärer överallt:-), vilken tur jag har foton att titta på och det tar lite tid att smälta allt, varit väldigt aktivt dessa veckor må jag säga, kommer att tänka på det nyrenoverade rummet och se det framför mig, drömde en natt att jag "måste" tapetsera hela huset och vaknade kallsvettig:-), men så glad att jag gjorde detta när det blev så fint, inget är omöjligt för mor;-), puss kära barn!

Trillingnöten sa...

Väldigt mysigt! Och jag gillar namnet; Bakewell! :)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja vi har gjort mycket :)

Trillingnöten: jag har aldrig reflekterat över namnet förut men nu kollade jag upp det och tyvärr är det inte baka bra utan bad källa det betyder :)