lördag 19 juli 2014

Typiskt

När jag ser de här dörrarna så tänker jag på att det är typiskt för svenskar i juli att ta tag i sånt där trist men nödvändigt så att det blir gjort, som att måla om. Och så tycker jag att det är ganska skönt att här i England, skiter man rätt mycket i sånt där.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul tanke och så sann!

Monica sa...

Så mår de bättre, de vågar vägra måla just då när de har den enda ledigheten, solar, åker till kusterna, gör utflykter, äter gott, tältar, vandrar och umgås med varandra. Bor på mysiga små hotell, och är kulturella:-). Här sliter många karlar nu under sina semesterveckor, för jämlikt är det inte på den fronten, utom här hos mig då:-). Nu pratar far din om att måla om grinden, den som jag både snickrat ihop, fäst i grindstolparna, fixat lås och tillbehören till och målade då i flera varv, han brukar ju prata ett tag om projekten, ska fota om det blir av och själv låter jag det vara ännu, är ok fortfarande tycker jag. Och det är inte som att bygga nytt kök direkt:-), där var den mannen rätt slut ändå kunde jag se;-)

Monica sa...

Och jag tänker också på så skönt det är att ert hus är så fint och gediget renoverat och nu med nytapetserat gästrum dessutom, och allt i ordning både ute och inne, är otroligt bra. Ni kan njuta av ledig tid, det är bara det dagliga med städning och sådant men inga stora projekt. Vad kloka och duktiga ni var med ert husköp som är en så krävande historia i ert land, det är ju rena barnleken här i jämförelse. Men erfarenhet och bra kunskaper gav det.

Steel City Anna sa...

Lena i Wales: ja jag inspireras av det här att allt behöver inte vara så perfekt. Jag gillar det.

Mamma: ja vi är en bra kombination jag och maken, jag tänker och han litar på att det blir bra :)