lördag 20 september 2014

Bilder från en by

Det är så fint i den lilla byn Eyam.Vi åker hit ganska ofta, och jag bara längtar tills det blir juletider och kanske lite pudersnö på de fina små stugorna.


Sånt här gillar jag!


Mer om denna man kan man läsa här.

5 kommentarer:

Monica sa...

Tänk att jag tänkte på precis samma saker igår:-). Plockade undan en del somrigt och såg allt fint i skåpen och kände riktig lust att plocka fram:-), lite juligt, och nästan så jag är trött på samma väder dag efter dag och såg lite snö framför mig. Tänk så vackert det blir där, som julkorten jag brukar köpa och det är verklighet:-).
Sedan blommar favoritblomman ser jag, den är underbart vacker. Så fint!

Steel City Anna sa...

Tänk så fint de måste ha haft när vi fick så mycket snö förra året. Fast de kunde nig inte ta sej nånstans!

artfullycarin@gmail.com sa...

Kan inte låta bli att skratta åt de där no littering skyltarna för många anser säkert dem litter! Härligt att ni har en sån fin liten by i närheten iaf. Har aldrig hört talas om Richard Furness. Har huset en blå plaque också?

Steel City Anna sa...

Jag tycker de är urgulliga, ser ibland liknande i sheffield bredvid en skola när barnen ritat pick up your dog poo skyltar med mycket fantasi :) ja vi har många fina byar i närheten men den här är inte så turistig som många andra. Lugnt och skönt och en fin vandring över berget till nästa by. Nej jag hade ingen större koll på Furness heller, men har kollat några av hans dikter nu. Det är bara den skylten utanför det söta huset ovan.

Steel City Anna sa...

Richard Furness samlade dikter kan man läsa här om nån mer är intresserad. Flera väldigt fina! http://books.google.co.uk/books?id=QloCAAAAQAAJ&pg=PA225&hl=sv&source=gbs_toc_r&cad=4#v=onepage&q&f=false