måndag 13 oktober 2014

Vegetariskt

Jag försöker verkligen äta mer vegetariskt. Det här är en gammal favoriträtt från mina vegetariska högstadieår: fylld aubergine. Då brukade jag ha keso i, nu har jag bara haft champinjoner, lök, tomater och en liten paprika samt ost. Jag kom på en himla smart sak - att lägga in de halverade auberginerna i ugnen ett tag först, med salt och olja, så blev de mjuka och mycket lättare att gröpa ur!




4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Då blandar du allt det med inkråmet från auberginen? Ser himla gott ut!

Steel City Anna sa...

Det är jättegott! Ja, blandar alltsammans och har lite ost på och så i ugnen 20 minuter ungefär.

Monica sa...

Det är så otroligt gott! Nästan det bästa som finns och nu med tipset du ger så går det lättare att gröpa ur dem för det är lite knivigt och tar tid och så vill jag ha dem hela och fina, nu går ju det lättare också, jättebra att du kom på det och berättar:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: att jag inte tänkt på det förr, så mycket lättare blev det!