fredag 28 november 2014

Dag 7. Vågorna.

Sista dagen på stranden. Sista dagen på Lanzarote. Vemodigt. Samtidigt ser jag fram emot att komma hem. Vi tittar på den gröna sjön i El Golfo, fantastiskt vackert. Bilder kommer i ett eget inlägg. Sen havet. Jag skvalpar i vågorna mest hela dagen. Solbrännan blir därefter - bruna fötter, axlar och ansikte, annars rätt blekt. Vi stannar tills solnedgången, klättrar upp på ett berg.



Några barn har byggt en Buddha



När väderprognosen för Lanzarote visar moln, då är det sådana här moln











Älskar färgerna i den här bilden.

6 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Fina bilder! Alltid härligt att vara vid kusten! Vi kommer åka längs kusten nu under vår 1 år långa husbilsresa (som startade idag)!

Monica sa...

Så vackert! Det är något fridfullt över hav även om det stormar. Så vackra färger och oändligheten. Är det salt på de små växterna? Och så kan man undra fast bara lite grand för jag vet ju, dessa underbara stränder och det är endast några människor där, att turisterna i flockar sitter någon annanstans efter sin långa resa till en annan kontinent för att hålla ett glas i handen, känns sorgligt. På alla sociala medier vilka de än är och vilken åldersgrupp det än är, barnfamiljer som pensionärer så berättar de främst om från sina resor vad de druckit-:(
Bilder säger mer än tusen ord:-). Härligt med den fina sanden och så att det finns den svarta också och bergen, vackert! Man skulle bo lite längre tid om det vore möjligt, fast kanske inte alltid. Men gärna hela november:-)

Steel City Anna sa...

Freedom travel: låter underbart!

Mamma: funderar på att bo pensionär här :)

Monica sa...

http://www.canariposten.com/ka_oi/lanzarote/index_lanzarote.htm

hittade detta, ser att ni besökt och upptäckt allt, så roligt med alla vackra foton du tagit och makens med men finns kanske nåt mer att läsa om ön där.

Anonym sa...

Haha, vilken Buddha! Så mysigt ni verkar ha haft det. Jag gillar vulkanlandskap.

Steel City Anna sa...

Barabrittiskt: visst var den fin! Vi hade det himla skönt verkligen. Gillar också naturen där.