lördag 15 november 2014

Julmarknad i Sheffield

Igår öppnade den årliga julmarknaden på gågatan i Sheffield. Idag kollades den in av vad som kändes som hela Sheffield och lite till i typiskt november-regn. Jag hittade inget särskilt, jag hade hoppats på lite mer fint hantverk och så. Bäst var matstånden, ost, bröd, glögg, godis och tyska grillade korvar - längtar efter dem varje år. Det hinner nog bli några sådana, marknaden har öppet en dryg månad från och med nu. 








3 kommentarer:

Monica sa...

Åh vad ljuvligt! Vi har tittat på det kommande utbudet här och tycker att det finns alldeles för lite:-), far din är riktigt spänd på att gå på någon också:-), ett par kan vara värda ett besök kanske men önskar jag vore hos dig, ni har så mysigt och trevligt!

Steel City Anna sa...

Hade jag mer tid skulle jag vilja åka runt på minst 20 marknader. Birmingham har en av Europas största, så York, Leeds och Lincoln nära plus alla byar i Peak District. Men då fick man vara ledig hela november och december :) hoppas på att hinna med Matlock och antingen Leeds eller Lincoln. Och kanske Birmingham. Och så vill jag ju åka till Chatsworth igen :)

Ulrika sa...

Rostade kastanjer har jag aldrig smakat, det skulle jag vilja prova nån gång.

Julmarknader är mysigt!