söndag 30 november 2014

Uppladdningen

November har varit en fin månad i år. Inte så kall som den brukar, inte så regnig som den brukar. Mörkret är dock precis lika illa som vanligt. Men det går an nu, när juleljusen lyser och allting är en enda stor uppladdning inför julen. Januari är den månad jag fasar för.

November gick snabbt och det var roligt att ha mamma här i början av månaden. Vi hann med många utflykter och promenader, fika och shopping. Härligt också att ha en lätt solbränna kvar efter Lanzarote och ännu lite sol i sinnet med. Det gav energi.

Nu är det jul för hela slanten så det så!












2 kommentarer:

Monica sa...

Novembersol fick jag också, tänker ofta på de dagarna så fina de var på alla sätt. Vackra foton, det, där fågeln lyft och flyger är så underbart, undrar vad det är för fågel, ser stor ut med de vingarna. Och grå november här har gått rätt fort, vi har ju nåt 200-årsrekord igen att solen inte syntes mer än en timma på hela månaden, men nu så, är det ljusa december:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja det är tur att elen är uppfunnen :) stod och väntade länge på att fågeln skulle flyga där :) det är någon mås tror jag men de var väldigt stora.