tisdag 20 januari 2015

Vinterväder

Det är hiskeligt kallt här just nu, kallt för att vara England - flera minusgrader. Snö väntar inatt (börjar just nu i skrivandes stund!). Men nu i eftermiddag har det varit soligt och vi har varit på långpromenad och handlat mat. Blodapelsinerna har kommit, en stor lyckodag för mej varje år! Sen har jag förgäves försökt att klippa kattens klor men hon vill inte alls vara med om det. Minsann ingen yogi-katt längre. Tips välkomnas! Det har gått bra förrut men det har kanske varit överraskningsmomentet och nu är hon beredd ...

Skymtar man en kloklippare?!
Efter en stund i garderoben och bakom lampan trots allt tillbaka på sin röda favoritfilt men med ett mycket irriterat ansiktssuttryck! Och tassarna under magen såklart.
Vintervyer vid ån

Graves Park, cafeet
Typiska viktorianska radhus
Tror att hon är gömd här bakom bokhyllan men kan ändå kika in i köket så hon inte missar nåt gott. Vanliga utkikspunkten är annars på bokhyllan. Lika tjurig är hon ännu!

2 kommentarer:

Monica sa...

Nu krånglar hon lite:-), hoppas det löser sig men jag har inga råd. Läser att nu snöar det och blir skidföre i bergen i Peak District, ska komma mest där, ser ut att lugna sig imorgon mot kvällen men det är trafikvarningar nu och inatt.

Steel City Anna sa...

Mamma: Hoppas det smälter bort snabbt!