söndag 22 februari 2015

Bloggens bästa vårbilder

Vårtecknen blir bara fler och fler men ännu är det en bit kvar. Jag laddar därför upp med lite andra vårbilder från tidigare år. England om våren med alla trädgårdar och den ofantliga rikedomen av blommor är något alldeles speciellt.




































































6 kommentarer:

Monica sa...

Underbara foton! Jag sätter Sheffield som nummer 1 på alla listor! Jag och vi har ju åkt och sett det mesta i Europa både ned efter kust och upp genom alla andra länder men inget slår Sheffield:-). Sen finns det ju förstås skönhet i andra världsdelar om man kan bortse från en hel del. Jag tycker att Stockholm är överreklamerat däremot är Gotland fantastiskt med så mycket mer än Visby. Men Yorkshire med Sheffield är outstanding och du är nog den som tagit de finaste fotona där. Du har ju sådan koll och hittar precis överallt, engelsmännen får ha dig som guide:-).

Steel City Anna sa...

Det är härligt att riktigt frossa i våren! Ja, till och med maken igår var imponerad när jag hittade en genväg igår när vi var ute och körde och inte ville fastna i fotbollsmatch- trafiken.

Pappa sa...

Fantastiskt vackra blommor fångade av en fantastisk fotograf!

Steel City Anna sa...

Pappa: tack :)

Ruta Ett sa...

Oj, vilka bilder och så långt våren kommit hos dig!

Steel City Anna sa...

Ruta ett: tack! Jag bara längtar efter att gå ut och fota krokusar men jobbar många dagar i rad. Så fort jag blir ledig en dag så, hoppas på sol!