lördag 21 februari 2015

Födelsedagsfirande

I början av månaden gjorde jag den här tårtan till makens födelsedag. Himla krångligt att säga grattis på tjeckiska, blev bara plats till en enda liten ros efter all text!








Gillar skarpt detta papper!

5 kommentarer:

Monica sa...

Tjeckiska är väldigt svårt. En fin dag och ett mycket glatt födelsedagsbarn. Fint allting.

Monica sa...

Den chokladasken fanns på flygplatsen sen men jag tyckte det var för krångligt, det var så där att man bara kunde prata med kassaapparaten:-), ställ din väska där, nej nu rörde du den, väg denna, betala med det och det, lägg den i väskan, nej nu rörde du den, börja om, fast det var nästan, ville gärna ha den, men nu slapp jag bära omkring på den iofs, köpte en väldigt fin vit broderad top på Next istället, där kan man prata med kassörskan fortfarande:-)

Trillingnöten sa...

Men oj vad ambitiöst! Blev en jättefin tårta "trots" den enda rosen :) Och papperet var väldigt fint det med. Spännande med lite annorlunda papper tycker jag.
ps. HÅLLER MED i din senaste kommentar hos mig! Jag blir också så där ilsk och skulle så gärna kanalisera min ilska till något produktivt, men HUR ändrar man ett ruttet samhällssystem? VAR börjar man liksom?

Anonym sa...

Ja, det såg krångligt ut, men det är ju det mesta man inte kan.
Trevligt bildcollage i förra artikeln!
Ha en bra helg!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja och födelsedagsbarnet blev ju nöjd :) maskinerna i affärerna avskyr jag.

Trillingnöten: papper är jag noga med :) tycker om att göra paket i god tid så de ligger framme och är fina. Sådär medan jag går och funderar på revolutionen alltså :)

Lena i Wales: ja så är det! Tack detsamma!