onsdag 4 februari 2015

Kissen som ville vara ifred

Grannens lilla röda katt är så nyfiken, så nyfiken. Väntar och väntar på att min katt ska synas i fönstret. Men hon vänder bara snabbt och går och gömmer sej. Hon tycker inte alls om vare sej katter eller hundar. Förmodligen var hon med om en hel del under sin tid som hemlös.











9 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jag tror mig aldrig ha sett en så lite inställsam-blick hos en katt, som hos er :) Hon ser så otroligt cool ut. Och så fin färg på grannens katt!

Anonym sa...

Vad fin din katt är, ävaen grannens.
Trevligt med Sheffieldbilder nedan.

Steel City Anna sa...

Elisabet: den är så söt den lilla röda och vill gärna ha en kompis :) haha, här sitter hon och tycker att hon borde få nåt gott och att jag ska sluta ge uppmärksamhet till någon helt annan katt! Hon är bra på att titta så att man känner sej manad att ge henne nåt men hon fånar sej verkligen inte för att få nåt. Sitter och väntar och glor bara, blir det inget går hon till slut iväg med stoltheten kvar :)

Steel City Anna sa...

Lena i Wales: tack! Ja det ska bli fler Sheffieldbilder så snart vintern är över :)

Anonym sa...

Du måste bryta spänningen mellan katterna.
Ta lite nerkissad kattsand och släng över till grannens tomt. När grannkatten har vant sig vid doften kan du bjuda över den på en sådan där husdjurstårt, på din tomt men utan att din katt är hemma. Ifall det går bra kan du bjuda in den så att de får träffas och pussas.

Monica sa...

Hon har det ju så bra med sin matte, husse och Nanny så hon tycker det är fullt tillräckligt;-), världens sötaste och snällaste katt är hon. Grannens är fin med men inger en viss oro när hon springer bland bilarna, så det är bra att inte söta D dras med på såna äventyr:-)

Ulrika sa...

Lilla gumman, hon råkade nog ut för en hel del, på den tiden.

Hon är så söööt. LIlla underläppen...! :-)

Steel City Anna sa...

Ulrika: ja, det kan nog inte ha varit lätt! Nu vill hon ha ett lugnt och odramatiskt liv, det märks tydligt! Haha ja underläppen alstrar en hel del extra godbitar!

Monica: ja när Nannyn är här då är det extra bra :)

Steel City Anna sa...

Anonym: nja jag vill inte truga fram nåt, de där får de bestämma själva :)