torsdag 26 mars 2015

Kamelia

Kamelian tar över. Kanske ska jag ta och köpa en till min egen lilla trädgård? Jag har funderat på det länge, men de är dyra och lite svåra, väl? Någon som har tips?








5 kommentarer:

Monica sa...

De är otroligt vackra och lär växa och överleva bra i trädgårdarna också hos er även om ni inte har tillgång till Botans trädgårdsmästare:-). Tänkt att grannen har ingen men fantastisk lavendel så då kan du ståta med lite kamelior:-), det blir sanslöst vackert.

Steel City Anna sa...

Mamma : blomsterhandlaren på the Moor sålde kamelior för typ £2, jättebilligt! Buskarna såg i och för sej rätt spensliga ut. Men man kunde testa att gräva ned en sån i rabatten.

Monica sa...

Ja du kan alltid testa ett par sådana också förutom ett större "träd", det verkar ju växa väldigt bra i er trädgård men tidigare ägarna hade kanske provat ut det som fungerar bäst.
Men du ska ju också testa:-), det är spännande med trädgård.

annannan sa...

Kamelior ar inte alls svara att lyckas med! Ni har lite svalare an vi, men jag antar att en kunnig handlare kan garantera att du far en vinterhardig. Vi har en sedan tiotalet ar, som stod i stor kruka forst och kom i riktig jord nar vi flyttde t huset. Har aldrg gjort ngt med den o den ar alltid fin!

Steel City Anna sa...

annannan: Låter hoppfullt!