lördag 25 april 2015

Vitsippor och vatten

Vitsippor vid floden Porter Brook. Längs denna flod fanns en gång hundratals bruk och verkstäder, det var inte ens särskilt länge sedan, runt 200 år, och nu finns bara något enstaka spår kvar.










4 kommentarer:

Anonym sa...

Så vackra bilder!
Här hos mej i södra Wales är vitsipporna över.
Ha en trevlig weekend!

Steel City Anna sa...

Lena: ja de sjunger pa sista versen har ocksa. Jag tror att det kan ha kommit bluebells redan, inte hunnit ut och titta I skogen! Tack detsamma!

Monica sa...

Så fint du fotar Anna alla vackra miljöer! Vackert med vitsopporna och vackert att se vattnet i alla dess skiftningar.
Här är gråväder igen så jag städar:-) och jag trodde far din kidnappats i tvättstugan:-), det stod arga lappar från arga tanten, kanske arga farbror´n men jag tror inte karlar skriver så där men vem vet;-). Om luddlådan, om ett bord som inte var torkat, handtvätthon ska vara skinande, fläck på golv, absolut förbjudet att tvätta mattor även om de är små som dukar m m m m:-). Far din försvann länge för han städade allt det där efter andra, själv torkar han ju för mycket efter sig tycker jag men nu när han läste och såg detta så gjorde han en ideell
arbetsinsats på sin lediga dag:-). Tror det är riktat till nyinfyttade i vårt hus så de ska veta hut:-), det är lite kul att det står exakt som i skämttidningar ännu:-), ja det var allt från vårt hippa Stockholm idag! Förutom att far din ska handla lite lördagsgodis och köpa "Härligt Hemma", puss och kram från mor och far! Ha ett riktigt härligt grillparty nu! Och hälsa så gott!

Steel City Anna sa...

Han får skriva en arg lapp själv att han vill ha betalt för städningen :)