lördag 9 maj 2015

Ännu mera kamelia

Nej, det är helt enkelt så, att jag inte kan gå förbi en kamelia utan att föreviga den. Här i Sheffield i de gamla viktorianska trädgårdarna växer massvis av fina kamelior av alla möjliga olika sorter. Nu är säsongen slut, men de har gjort stan vackrare i flera månader.










4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara bilder! Jag har också svårt för att bara passera en kamelia.
Ja, valet, nu får vi se vad som händer och som du skriver vad som händer med oss utlänningar. Blir det folkomröstning så tror jag det blir majoritet för att gå ur EU. Det kan nog bli problem. Jag sitter nog dock ganska säkert här eftersom jag är gift med en engelsman, men man vet aldrig.
Ha en trevlig helg!

Steel City Anna sa...

Lena: tack! Många här har inte någon riktigt klar bild av vad EU står för och ser det bara som att det kostar pengar och att folk kommer hit och kostar ännu mera pengar. Det är trist. Många är nog för EU fast de inte hörs så mycket. Unga vill kunna röra sej fritt och jobba på en stor marknad. Jag är inte jätteorolig för att bli utslängd när jag har bott här såpass länge med jobb och hus och jag har heller ingen lust att bli brittisk medborgare bara för en rädsla, då flyttar jag hellre till Sverige. Mest är jag orolig för att kunna flytta pensionen med sej och sånna saker och hur det ska gå för NHS. Jag hoppas också på att kunna bo i samma land som mina föräldrar och vi får väl se hur vi gör.

Monica sa...

De är otroligt vackra kameliorna, fantastiska blommor! Så fina foton!

Steel City Anna sa...

Mamma: ja, mina blommar ännu i trädgården men annars är de överblommade, man får njuta medan man kan :)