lördag 23 maj 2015

Mycket av allt




Vår senaste BBQ fick bli inomhus eftersom det var så kyligt ute. Succe ändå! Gjorde bland annat typiska engelska korvar med bröd, de är inte rökta utan råa som man lagar till och man ska ha stekt lök på och stark engelsk senap. Korv med bröd i England är en helt annan grej, det tog ett tag att vänja sej men nu är jag frälst.

9 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Korv och bröd får gärna vara en helt annan grej! Hemma är det ju supertrist! Det du beskriver låter definitivt godare!

Anonym sa...

Ja, verkligen stor skillnad på svenska och brittiska korvar. Men här finns många riktigt goda. Hade BBQ med Welsh Fire Dragon sausage igår. Köpta hos min slaktare och med chilie i! Gott!!!!!

Steel City Anna sa...

Lena I Wales: ja, det finns verkligen massor med goda smaksättningar! Och så känns det bra att veta vart köttet kommer ifrån.

Freedomtravel: gräset är alltid grönare ... Kan bli så sugen på en korv med mos av svensk typ på stan ibland! Haha. Men det här är ju lite mer matigt.

eastcoastmom sa...

Det ser intressant ut! Mer som hamburgare, med alla tillbehör.

Steel City Anna sa...

Eastcoastmum: ja, mer matigt!

Monica sa...

Ser väldigt gott ut! Och att det finns alla dessa affärer kvar hos er var och en inom sin bransch, och att handla över disk, småprat och så får man någon extra present med sig när man är trevlig som vi är:-), det är som en rolig utflykt bara det tycker din mor:-). Blev väldigt hungrig nu, vi ska titta ikväll på den där tävlingen som ingen tittar på;-)) och äta lite gott, varit storm, hagel, regn här och nu sol. Puss och kram och kanske ni kan ta någon godsak av det där du vet:-), hälsa maken att det tycker jag;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: jag har just kommit hem fran Sainsbury's dar det var lika mycket folk som pa jul, pingsthelgen firas stort med ledighet pa mandag. Faktiskt ar det sol och nastan 20 grader idag! Men det blaser mkt sa kanns anda kallt. Har handlat mycket till tv-kvallen :)

Elisabet. sa...

Korv med bröd är mums! Även den som är inhandlad på stan av en korvgubbe. Eller gumma.

Steel City Anna sa...

Elisabet: kan bli det första jag gör vid nästa Sverigebesök. Korv med mos. Och en kanelbulle :)