måndag 8 juni 2015

Hus och hem

Det var många som läste mitt inlägg om engelska hus för inte så länge sen, och jag har ju gott om bilder på hus efter alla mina år av promenader här! Så varför inte en liten kavalkad. Det finns många fina och ovanliga hus med vackra trädgårdar i min omnejd. Alla bilder visar antingen solsken eller snö, det ger väl kanske inte en helt hundraprocentig bild av det engelska vädret ...





























































3 kommentarer:

Monica sa...

Så vackert! Otroligt så fint! Och visst skiner solen jämt hos dig:-). Och snö på taken är sagolikt vackert och vinterljus, så ljuvligt! Vilka vackra hus och miljöer!

Annika sa...

Gud så fint, Anna. Vilken mångfald på husen. SÅ söta!!
Min favorit är den lilla ljusbruna stugan i mitten av svepet. GULLIGT till max. OCH sen ser man varifrån inspirationen här på amerikanska östkusten kommer ifrån. Klart engelsmännen tog med sig sin stil då de kom hit.
Jättefin bomb du bjuder på idag. TACK!!

Steel City Anna sa...

Mamma: solen skiner nästan alltid :)

Annika: Tack! Jag hade verkligen jättemånga bilder på hus när jag kollade, hade kunnat ha hus-inlägg resten av månaden tror jag :) Ja, det kan man verkligen se, likheterna mellan länderna. Liverpool är också en så häftig stad för där är city väldigt amerikanskt och det är så intressant med historien där och utbytet över Atlanten. Men här i Sheffield har vi bara ett par skyskrapor :) Kul att du gillade bilderna!