onsdag 1 juli 2015

Bröderna Mustache

Detta par kommer till vår trädgård varje dag. Tror det är de varma stenplattorna som lockar.

De är så söta! Förrut bråkade de ofta med grannens katt men nu verkar de alla tre trivas ihop. De har erkänt grannens kisse som herre på täppan och då är det frid och fröjd. Den med störst mustache är mest social och skulle nog gärna flytta in här. Han står ofta och tittar på min katt genom dörren. Hon tycker att sådana där karl-katter som bråkar och jamar och ligger och ålar och visar magen och fjantar sej, de är helt ointressanta faktiskt. På sin höjd får han ett ögonkast innan hon går någonannanstans.


Feta Trisse skulle denna stora kisse kunna heta! Han ligger mest och latar sej.


Denna är alert och har koll på det mesta. Här glor han tillbaka på grannens katt som övervakar det hela ...
Det är denna som bestämmer trots hälften i storlek. Men ettrig och tuff!



5 kommentarer:

Monica sa...

Han ser lite bedjande ut herrn med största mustaschen men er lilla kisse är en cool katt:-), hon är så kul. Er trädgård är som en oas tycker de nog med sitt skyddade läge, blir lugnt i ett hörn till skillnad mot där det är öppet åt alla håll. Och lummigt och fint varma dagar, de ser roliga ut:-)

Anonym sa...

Vilka fina besökare!
Ha det bra!

Steel City Anna sa...

Mamma: idag har han med störst mustasch stått och jamat vid vattenkranen. Jag satte på den och då drack han och duschade huvudet. Han har kommit en gång till i samma ärende. Det är verkligen hett idag!

Lena i Wales: det är verkligen tur att jag älskar katter för nästan varje människa på vår gata har minst en :) detsamma!

Elisabet. sa...

Å, dessa ljuvliga katter!

Steel City Anna sa...

Elisabet: de är hemskt söta verkligen. Den med stor mustasch är väldigt pratig, går runt och pratkvarnar både med mej och de andra katterna, som bara glor på honom :) väldigt social av sej. Roligt med de olika personligheterna. Sen gaddar de ihop sej mot grannens stora hund :)