lördag 19 september 2015

Hälsan själv

Testade mitt blodtryck häromdagen och det är lika lågt igen som när jag dansade balett som fjortonåring. Efter alla år av extrem stress är det skönt att veta att kroppen kan återhämta sej. God och fräsch mat gör sitt till. Grapefruktsjuice till maten, grillad tomat och aubergine med ris, äter vi ofta. Maken fick kycklingklubbor till, det här med att äta mer vegetariskt är inget han anammat.



4 kommentarer:

Monica sa...

Fantastiskt! Skönt att ha så fina värden och som sagt att kroppen har god återhämtningsförmåga när livet normaliseras lite från den ohyggliga jobbstressen, själv känner jag mig piggare och yngre nu än vid 40:-), samtidigt som det är bra att hålla igång och inte få tid till för mycket navelskådning, det tror jag är ett problem för många, nej allt som inte dödar stärker:-). Och ser gott ut med maten, viktigt vad vi stoppar i oss utan att falla för alla mystiska dieter. Och ni har otroligt god kyckling så förstår maken:-)

Trillingnöten sa...

Grattis!! Har du dansat balett också! Spännande! Maten på bilderna ser också god ut. Ska själv till läkaren idag för en hälsokontroll...inte något jag ser fram emot!

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: nej det är aldrig roligt, man blir lätt paranoid! Hoppas det känns bättre efteråt. Haha de muskler jag har är från den tiden. Har inte tränat nåt som var mer effektivt än balett. För blodtrycket verkar det hjälpa lika bra dock med att sitta långa perioder med en spinnande katt ;) nåt för forskningen att ta tag i.

Steel City Anna sa...

Mamma: maten räcker mycket längre har jag märkt när jag gör vegetariskt ;)