tisdag 27 oktober 2015

Gyllene fasad

Juvelen i Peak District brukar Chatsworth kallas för. Man förstår verkligen det när man ser den skimrande fasaden. Kanske allra vackrast nu på hösten, omringad av gyllene löv.











6 kommentarer:

Annika sa...

Du bor som i en saga, Anna. VILL bara hoppa in i dina bilder och vandra omkring där.
Kan tro att det är exceptionellt vackert under höst, och vår.
Ahh!!!

Steel City Anna sa...

Annika: ja, varen med alla paskliljor och rosa trad ar fantastisk! Alskar verkligen att vandra runt omkring har, alla arstider.

Monica sa...

Det är en underbar plats, så otroligt vackert! Sagolikt som Annika säger! Tänkte på dig nu i senaste avsnittet Downton Abbey, de skulle gå till Bakewell:-), hela serien handlar ju om Yorkshire även om den är inspelad på ett slott nära London när det gäller byggnad. Men naturscener hos dig. Bara det gör den än mer fascinerande:-), men du är ju cool när det gäller den serien, du bor ju mitt i alltihop:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: har aldrig sett nan tristare serie :) vad skulle de gora i Bakewell?

Monica sa...

Haha, jag fick inte riktigt grepp om det, borde nog se varje avsnitt minst två gånger så jag inte missar något:-), de ska alltid uträtta något viktigt och har ett litet möte och diskussion om det:-), ofta åker de till York men nu skulle några anställda till Bakewell och då går vi dit sa de:-). Andra viktiga saker som speciella operationer och specialistläkarbesök görs i London och då ska anställda med och ta hand om greven eller de vuxna barnen, men också tar de väl hand om de anställda och åker med dem på deras läkarvård, intressant med starroperationer och annat, att man kunde så mycket för hundra år sedan. Världens bästa serie alla kategorier enligt din mors recension:-)

Steel City Anna sa...

De kanske skulle till marknaden där, var nog bland de största på den tiden.