torsdag 8 oktober 2015

På väg till Loxley

Jag går här och tänker på Robin Hood. Barnsligt förtjust vid tanken att just här kanske han vandrade en gång. Läs gärna här om platser i Sheffield med anknytning till legenden. Eller här om när jag besökte Lille Johns grav.














7 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Godmorgon!
Jag har en fråga:
Min son Henrik är just nu i Sheffield på road trip med jobbet. Han undrar om du vet nåt trevligt frukostställe. Han bor på ett märkligt ställe på 11 Minna road, som heter "Heavens night guest". Han jobbar på et herrmodeföretag, "Blood Brother", som just nu är i dina trakter för att visa sin kollektion.
Han möttes igår av en vit kakadua när de kom in på hotellet.
Du kan maila mig på ann@storartat.se om du har nåt trevligt tips!
Ha en trevlig torsdag i yorkshire

Steel City Anna sa...

Ruta ett: vad roligt! Det ska bli fint vader i helgen har sa de far sakert trevligt. Haha det var da ett sopannande stalle de hamnat pa. Aker ofta forbi dar med bussen. Hela det omradet ar val sadar ... Skulle rekommendera bussen in till city (tar typ 10 min) och ata full english pa nan pub. Om dom gar av i Peace Gardens kommer de direkt till snyggaste delen av stan. Vid Barkers Pool (city hall/john lewis) finns flera bra pubar.

Monica sa...

Härliga och ljuvliga foton! När jag ser Loxley tänker jag på lorden med det namnet, den elake som förstör hela tiden för Mr Selfridge, han kanske finns än fast i annan form;-)

Annika sa...

Ja, du bor ju där, mitt i Sherwoodskogarna. Hur läckert är inte det!!
Du har ju verkligen de finaste vidderna runt hörnen, historien, skogar, vackra hus.
Fantastiskt fina bilder.
Har du instagramkonto? Om inte så borde du ha det :-)

Steel City Anna sa...

Mamma: han kan sakert ha funnits :)

Annika: tack! Jag tycker att det ar valdigt kul detta med Robin Hood, och att det finns sa mycket kvar fran medeltiden i alla sma byar. Det var ocksa valdigt roligt att aka till Nottingham.

Nej jag har inte instagram, lagger tiden pa bloggen enbart. Jag gillar att man kan skriva lite mer till bilderna.

Anonym sa...

Beautiful baby! Love you xx

Steel City Anna sa...

Thank you :) we should go there again x