tisdag 10 november 2015

Efter stormen

Vi har haft några dagar med ordentliga höstvindar. Igår blåste det så att dörren på jobbet skallrade, träden var dubbelvikta. Men idag, när jag har varit ledig, så vaknade jag till strålande sol av en hungrig liten katt som jamade tätt intill mitt ansikte. I samma stund plingade brevbäraren på med en blå låda från Sverige och mamma fylld med gott och blandat kan man säga, ingen dålig start på dagen!

Jag hade tänkt gå ut till hedarna och vandra men jag vågade inte riktigt lita på att det inte skulle bli storm igen så jag höll mej i stan, åkte en sväng till Botanical Gardens och gick en skogspromenad på väg tillbaka hem. Alldeles lagom. Varmt i solen så att man kunde ta av sej jackan och vara barärmad, maken till höst har jag aldrig varit med om!

Människan satte på kaffe innan den på svältens gräns mättades, förtjänade denna blick ...
Lugn och ro bland löven i Botan
Bildbevis på T-shirtvädret om än oerhört diskret - ser ni mannen?

Röda löv i solsken

Häftigt mönster av de svarta stammarna nu när nästan alla löv fallit
Vacker blå himmel strax innan solnedgången
Kul låda!
Dagens färger
Botanical Gardens är välbesökt visar gästboken - Ungern, London, Trinidad, Tjeckien, Polen, Österrike - och Erika från Sverige!

5 kommentarer:

Monica sa...

Vilken härlig höst och vilket fantastiskt väder utom stormarna förstås. Så vackra bilder och väldigt bra att postgången fungerar som en klocka:-)

Monica sa...

Och så skönt att du var ledig och prickade in denna dag:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: hade verkligen tur! Superfin dag.

Elisabet. sa...

Å, jag älskar gästböcker!

Steel City Anna sa...

Elisabet: jag med :)