torsdag 12 november 2015

Hus, hem och gyllene löv

Sanslöst vacker promenad i mina gamla kvarter där vi hyrde hus för några år sen. Stora salar och tunnlar av guld!





















8 kommentarer:

Annika sa...

SÅ vackert, så otroligt fint!!
Igår skrev ngn på min instagram "du har fortfarande finhöst, här är det bara fulhöst".
Säger det till dig också, du har i skrivande stund mycket mer finhöst än vad jag har (även om jag har mer finhöst än min följare i Sverige). Här börjar det bli bart och kalt nu. Underbara bilder! Njut av finhösten så länge den varar!!

Steel City Anna sa...

Annika: tack! Njuter, det gor jag verkligen. Framforallt njuter jag av solen, tror aldrig vi haft sa solig host. Jag har en helt annan energi an jag brukar sa har ars. Till och med hallit mej fran att julpynta, min annars enda trost sa har ars :)

Monica sa...

Så otroligt vackert! Det var så fint att promenera ned till stan härifrån, bara att njuta av vackra vyer hela vägen, ja vilken höst ni har! Det är väääldigt kalt, mörkt och grått just nu här, och nästan alla har grå kläder från topp till tå, kombinerat med svart:-). Man får försöka hitta lite ljuspunkter, ta en fika, köpa god frukt, svenska äpplen har i år varit väldigt goda, gå på fler konserter och tittade in i en affär med så vackra tyger, mönster, kuddar och plädar så det var en fröjd för ögat. Köpte inget, avvaktar lite, kanske blir rea innan jul:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ar en valdigt mysig promenadvag. Piggar upp att kolla lite pa julpyntet :)

Anne-Marie sa...

Har saknat din blogg men med en begränsad mobil uppkoppling (begränsad betr. tid/pengar) och ingen mus har det varit litet svårt att kunna skriva och följa mina favoritbloggar. Nu hoppas jag att det skall bli lättare igen eftersom jag kan låna min väns snabbare internet och hennes mus. :)
Du har verkligen finhöst fortfarande.
Här i Stockholmsområdet har i stort sett alla löv ramlat från träden.
Verkligen vackert du har det med tunnlarna av guld. :)

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: kul att se dej har igen! Jag forstar, det ar ganska krangligt med mobil i Sverige om man inte bor dar och har natt fast. Hosten ar riktigt harlig just nu!

Anonym sa...

Åh, nu blev jag sugen på att boka biljett bums. Skrev om Chatsworth en snutt igår faktiskt.

Steel City Anna sa...

Barabrittiskt: vanta tills stormen ar over :) Jisses vad det blaser! Chatsworths julmarknad borjar snart. Ser fram emot det!