fredag 6 november 2015

The woods

Långpromenad i Ecclesall Woods. Extra vacker nu på hösten.













5 kommentarer:

Monica sa...

Härliga skogsbilder och härligt att det alltid finns så många glada medvandrare i alla åldrar hos er även om du är skicklig att inte få med dem på privata foton, men så tryggt att det finns folk, här skulle jag inte komma på tanken att gå ut i skogen och det är synd, men så är det, finns ingen som är klok som går iväg ensam nånstans. På landet känner jag obehag att gå ned till sjön själv, dit jag kunde cykla som fem-åring en gång, ja kanske inte som fem ensam men som sjuåring for jag iväg själv, tiderna förändras.

Anonym sa...

Underbara höstbilder!
Ha en trevlig fredag!

Steel City Anna sa...

Lena i Wales : tack! En regnig men trevlig fredag är det :) detsamma!

Mamma: mycket har ändrats. Har iofs aldrig gått i skogen själv heller i Sverige. Bara precis intill skolan nån gång. Där var det äckelgubbar redan då :) man tog sånt lite lättare då, minns att vi sa till fröken som bara jaja, var inte där då :)

Annika sa...

Tänk vad grönt ni har nu, om man jämför med oss. Här börjar allt sjunga på sista versen nu. Härligt, då har du kvar att njuta av.
Ser att du har björkar, det är ett träd jag saknar. Jättemkt. Världens vackraste träd,
Fina bilder, och ha en riktigt fin och bra helg!!

Steel City Anna sa...

Annika: vi har inte heller sa mycket bjork men sa fort jag ser en sa fotar jag den :) saknar ocksa bjorkar. Manga trad verkar inte skifta farg iar, valdigt gront pa vissa stallen annu.