fredag 20 november 2015

Vandring i Loxley

Vackra Loxley. Robin Hood kom härifrån enligt legenden. Här kan man läsa mer om denna fina plats. Tidigare inlägg från mej finns här.








4 kommentarer:

Annika sa...

Mest, och jag har sagt det förr, är jag fascinerad till max över grönskan ni har ännu, och även höstfärgerna. Det ser ut som det gör här i oktober. Otroligt! OCH du är ju ändå en hel del norr om mig :-) Men, det har ju förstås med så mkt annat att göra också, det där med väder och vind. Förstår att ni har många evergreens också, precis som vi, främst i form av järnek. Men ändå....FASCINATING!!
Fina bilder!
Ha en fin helg!!

Steel City Anna sa...

Annika: jag har nog vant mej vid det grona :) men det ar sant, grona kullar och sa mycket buskar och vaxter som behaller fargen. Lagom regn och varm host har nog gjort sitt till. Fargerna i ar har varit extra sprakande!

Tack detsamma! Det kan eventuellt komma sno har ...

Monica sa...

Det finns oändligt vackra promenadvägar hos dig, alla lika vackra, tänkte igår på så grönt det ännu är och det finns så många olika sorters träd som har bladen kvar på vintern, en del med vackra bär och frukter. Tänkte på när din kompis körde in mot ert hus igår så helt underbara vackra hus och trädgårdar. Och en timma extra ljus gav ny energi eller beror det på människorna, ja allt antagligen. Det som är annorlunda är alla poliser överallt, vid affärerna och på parkeringar också, men det känns tryggt att se dem. Och så trevligt det var på slottet igår på marknaden, så enormt mycket folk och så fin och varm stämning. Sov gott på det även om jag hörde dig 5 i morse, tar hand om hus och kisse hela dan, hon ligger och kollar här nu:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: hon korde den extra svangen sa du skulle fa se de tjusiga husen :)

Det var en tidig morgon och regnade is i ansiktet :) hann med bussbytet precis, sprang son en galning, tur jag gar pa gym :)