lördag 28 november 2015

Yesterday's music

Vackra taket i City Hall
Det var väldigt kul att höra så många 60-talslåtar ikväll. Trots att jag var helt klart yngst i lokalen hängde jag med bra, jag har älskat Beatles, Herman's Hermits, Gerry & the Pacemakers och många andra som hade sin storhetstid då sen jag var 13 år ungefär, född i helt fel tid! Att få se Herman's Hermits live och att de fortfarande var så bra var jättekul!

Flera av mina favoritlåtar spelades ikväll och jag kände inte igen Steve Ellis först från Love Affair men när han sjöng Everlasting Love klickade det till. Denna gamla goding spelades också:



Även denna man, Chris Farlowe, sjöng flera av sina hits - 76 år nu, sjöng bättre än nånsin. Denna låt älskar jag:



Herman's Hermits har haft massor av hits, den här till exempel:



Nuförtiden ser de ut såhär:


När denna enkla lalala-refräng kom då stod nästan alla tanter och farbröder upp och sjöng och dansade ... Intressant bara det.



Har ni chansen att se detta - the Sensational 60's experience - gör det! De turnerar för fullt.

2 kommentarer:

Monica sa...

Det var en toppenkväll, helt uppfylld! Tänk vad roligt att se dem och vilka proffs på både sång och instrument, de hade verkligen åldrats med värdighet, vilka ungdomar:-). Och att alla fick träffa dem efteråt, så trevligt och generöst, så avspända och glada de var. Så otroligt roligt detta var, är så glad! Och ser att allihop med de andra banden och artisterna åker på turne jorden runt nu ett helt år och sedan tillbaka till Storbritannien. Och tänk vad bra jag passade in;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: det var bättre än jag kunnat föreställa mej, trodde mer det skulle vara nån gammal basist och sen unga tribute acts, men de var ju här ett helt gäng :)