måndag 14 december 2015

Stora krubban i stadshuset

En väldigt vacker stor krubba i entren till Sheffields stadshus.



10 kommentarer:

Monica sa...

Den är så fin! Kommer i ett inlägg hos mig också så småningom:-)

Steel City Anna sa...

Mamma, valdigt fin var den. Finns en annan krubba i Hillsborough med figurer i naturlig storlek som de andrar positioner pa ganska ofta, mycket jobb med den! Ser valdigt levande ut, hoppat till bade en och tva ganger nar vi akt forbi sent pa kvallen!

Annika sa...

Fint!
Det skulle aldrig förekomma utanför ngra ämbetshus här, that's for sure...

Monica sa...

Låter intressant! Här hoppar jag till varje gång jag öppnar dörren och varje gång jag kommer hem för grannen mittemot har en tomte utanför dörren och jag tycker att någon står där. Far din säger lika, vi gillar den faktiskt inte. Kan väl vara dessa tider som blivit, vi är mer vaksamma fast vi inte kanske tänker på det. Hoppas de plockar undan julen lika snabbt som jag:-)

Steel City Anna sa...

Annika: inte? Intressant. Usa som ar sa mycket mera oppet religiost land an England, god bless America och allt sant. Jag blev lite forvanad over krubban har ocksa faktiskt.

Steel City Anna sa...

Mamma: du far kalla till mote i entren ;)

Anne-Marie sa...

Verkligen vacker och välgjord krubba. Tycker mycket av det som finns i USA (olika slags julpynt) ser rätt "plastigt ut".

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: Ja, den här var jättefin! Jag letar med ljus och lykta efter en liten krubba att ha hemma, jag hade en i trä som tyvärr möglade i källaren, den var ändå 13 år gammal så lite nött ändå, men jag hittar ingen som inte är plastig eller mer till barn än som prydnad ... Fortsätter leta.

Elisabet. sa...

Oj, här har Josef och Maria blivit blonda!

Steel City Anna sa...

Elisabet: Ja nån ska vara det :)