fredag 1 januari 2016

Gott nytt år med bloggen - mest lästa inläggen 2015

Det har blivit många inlägg i år, över 500 stycken! Jag har mina egna favoriter, men det är också kul att se vad andra har gillat att läsa baserat på statistiken. Ibland blir man förvånad! Här kommer en liten sammanställning. Gör gärna en ni med!

Väldigt många tittade på mina bästa bloggbilder från 2014 i januari, tack för det!  Kanske kände många January blues för många läste det inlägget. Och dessa tips från katten uppskattades!

Februari var årets glesaste månad när det gäller besök. Det är ju också en himla trist månad ofta. Fast då ska man kanske tänka på det här. Eller ta en tur på stan. Ett av årets populäraste inlägg blev detta, om en helt vanlig kråka ... eller?

Många kikade in i mars månad och läste inlägget 10 resebilder. Inlägget om vår stora fina katedral här i Sheffield blev också populärt men ännu fler gillade att gå på snowdrop walk.

I april läste ni om livet i en by på den engelska landsbygden, hipster-Sheffield och påsken.  

I sköna maj bloggade jag om fyra årstider på Chatsworth och det läste många. Lilla kissens veterinärbesök fick många besökare liksom inlägget om engelska hus.

I juni läste många någonting om svenskhet, om ninja-ekorrarna (om nån vet mer om detta fenomen snälla hör av dej!), samt följde med på en vandring i Jane Eyres fotspår

Jag hade inte väntat mej särskilt mycket besök mitt i sommaren i juli men den var ju ganska regnig, och denna månad blev faktiskt årets mest populära efter november. Man läste om vårt industriella arv, vilda sommarblommor och spindelbebisar, bland mycket annat.

I augusti läste många om champinjoner, blommor och döden. Rosornas skönhet lockade en del. En sommardag i Rother Valley Park är inte heller dumt!

September var en lugn månad på bloggen. Några inlägg blev populära iallafall, detta om en konstutställning i city, inlägget med bilder på hjortar och får, och inlägget från the seaside i Scarborough.

I oktober beundrade många utsikten över Hathersage med mej. Kissens filtfixering kollades in men överlägset populärast var inlägget om Weston Park.

November var bloggens populäraste månad detta år. Det mest besökta inlägget var detta om söta ekorrar bland prassliga höstlöv. Många läste också inlägget om dagarna efter Paris. Mysigare läsning var det att följa med på en promenad i gyllene höstfärger.

I december var det många som tittade in och såg mitt pepparkakshus. Inlägget om Christmas hampers var också populärt liksom min lilla bokstavliga lussekatt!



GOTT NYTT 2016 alla läsare och tack för att ni hittat hit och för alla kommentarer!

8 kommentarer:

Rebekah M sa...

Gott Nytt År, Anna! Jag är ju fortfarande relativt ny till den här bloggen så det var kul att se den här statistiken. Ska bläddra lite nu ...

Kramisar!

Steel City Anna sa...

Rebekah: gott nytt år! Du gillar kanske inlägget om tips från katten :)

Monica sa...

Kul att läsa och väldigt roligt att titta tillbaka på härliga fina tider, ska göra det och minnas:-), så roligt med din blogg, så fina och tänkvärda texter och de otroligt vackra fotona, väldigt roligt för oss här hemma att se och följa, den bästa!

Steel City Anna sa...

Mamma: man glommer fort allt man gjort! Nu ska det regna i tva veckor ... Far kolla tillbaka pa soliga dagar :)

Elisabet. sa...

Oh, du milde så ambitiös du varit! Tur att jag är ledig i morgon, då ska jag ta mig an dina länkar. Jag är så glad att du inte - som så många andra - slutar att blogga. Det är alltid trivsamt här inne.

Steel City Anna sa...

Elisabet: det är så roligt att blogga, har faktiskt aldrig känt att jag vill sluta. Jag har alltid skrivit dagbok så det är väl en rutin. Men just bilder och text tillsammans är perfekt.

Anne-Marie sa...

Oj så många länkar att ta del av.
Du är en mycket ambitiös och trevlig bloggare. :)
God fortsättning!

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: jag far saga tack detsamma :)