fredag 4 mars 2016

Den första ljuva våren i Botanical Gardens

Fält av krokusar. Enorma buskar av rosa kamelia. Vårens drottning! Klosterliljor och blommande träd. Varmt nog att sitta i solen på en bänk en stund.











Så fint med nyanserna av grönt!


6 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Det ser ut som om de befinner dig på en sydligare breddgrad än vad du faktiskt gör.
Oj, så långt våren har kommit.
Vackert och färggrant!

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, nu kommer färgerna äntligen :)

Monica sa...

Åh så vackra foton det blev den dagen också:-), jättefina! Mina blev inte så tokiga heller med min lilla fickNikon:-) men det blir bättre med din kamera. Har tänkt plocka fram min andra igen men det har stannat vid tanken:-), tänkte igen på vilken toppenvecka vi hade, så rolig och skönt att inte ha influensa som förra gången:-). Här hemma sitter vi vid husväggarna och nästan svettas, det står ju så i sociala medier, haha, sanningen är väl att ett par dagar var det rätt fint men nu är det en gråvit dimma över hela Stockholmsområdet sen flera dagar, igår var det tjock dimma utanför bilrutan och ingen sikt. Mest regn och inte snö här som i söder. Väldigt mörkt mitt på dagen. Och inga blommor, de på balkongen som var så fina är stendöda. Så glad att jag fick uppleva våren hos dig och än finns det hopp här med:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: det har snöat idag i flera timmar men den har redan smält bort och solen tittat fram :) men i Peak District kom det mycket, vägarna stängda, du hade tur med resan :)

Rebekah M sa...

Så otroligt vackert med krokusarna i gräset ...

Steel City Anna sa...

Rebekah: ja, det första tecknet att våren är här på riktigt :)