torsdag 21 april 2016

Jag gick på bluebelljakt ...

... men jag fann istället scilla, i mängd! Några bluebells såg jag, det börjar liksom glimma bland lövträden, men vi får nog ge det en vecka till. Den där kombinationen av blått och limegrönt är så fin.

















6 kommentarer:

Monica sa...

Så otroligt vackert! Alldeles ljuvligt med det blå havet, vilken mängd av scillor! Och så kommer Bluebells sedan, ser att de slagit ut en del av dem. En underbart vacker tid!

Skulle var väldigt skönt om din eländiga infektion/influensa gav med sig i detta nu. Är konstigt att du har lika ont än och med den svullnaden i halsen ännu, hemskt med halsont så och den gräsliga snuvan och hostan, men den var ungefär lika i 14 dar på mig med och så fortsatte den i 14 dar till men det gick åt rätt håll då. Är rädd att du överanstränger dig med att jobba ändå, frisk luft kan lindra och en liten skogspromenad men sen att få vila. Jag kunde inte ligga ned eller vila på det sättet, då kvävdes jag av hostan, var uppe och gick omkring och pysslade så mycket jag orkade men ingen stress med jobb som du hade jag. Men så trött och andfådd med hjärtklappning för minsta rörelse. Du måste tänka på att ta det försiktigare. Tänker på dig vår kära.

Steel City Anna sa...

Mamma: det var verkligen vackert. Ser fram emot nar bluebellsarna slar ut mer.

Det gar bra med alla farliga influensapiller jag tar :) men halsen ar varst just nu. Och att jag inte har nan kondition alls kanns det som. Imorgon kvall ska jag vila iallafall.

Annika sa...

Scilla, de går inte av för hackor de heller i de mängderna!!!
WOW!!
Så fint.
Nu får du snart dina bluebells som ju faktiskt är väldigt annorlunda de som växer i hos mig. Ser fram emot fotobomberna.

Steel City Anna sa...

Annika: eller hur, det är väldigt vacker färg på scilla! Ja, snart blir det bluebells. Jag hoppas jag hinner ut till mitt speciella ställe där de finns i mängder ...

Anne-Marie sa...

Scillan är också riktigt fin. Och vilka fantastiska mängder!
Bluebells har vi inte.
Svenska blåklockor är också fina.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, det var verkligen massor med scilla. Underbar färg. Bluebells finns bara här tror jag, det lär finnas en spansk sort också. De är en sorts hyacinter även om de liknar våra blåklockor.