söndag 8 maj 2016

En katt med mustache

Den här lilla killen är en grannkatt som i perioder försöker flytta in här. Han är också tämligen förtjust i min katt, som ignorerar honom konsekvent. Han är lite lynnig men väldigt social och kurrar högt så fort han ser mej. Han kan sitta i timmar på trappen och vänta. Hoppar högt och hamnar ofta i bråk med andra katter. Har man dörren öppen i mer än en sekund slinker han in från ingenstans och läger sej i soffan i uterummet och då är det snudd på omöjligt att få ut honom igen. Men han har en plats i mitt hjärta, den här krabaten. Hur kan man inte annat än älska en katt med en så sofistikerad mustache!








4 kommentarer:

Monica sa...

Han är lite speciell Mr Moustache:-), även jag är lite fäst vid honom:-), lite fast han är rätt jobbig också när man ska in med matkassarna. Åh så hänsynsfull och väluppfostrad er lilla kisse är i jämförelse:-) och så oerhört snäll hon är, men tycker synd om honom när han går ute i regnet och är blöt och kall. Duktig som sagt att jaga bort andra "kompisar" men sen ser han så där trevlig och en aningen bedjande ut och sitter nöjt:-), väldigt fina foton, kanske ägarna vill ha dem;-)

Steel City Anna sa...

Mamma: han ar lite sur pa fotona for han vet att jag snart lyfter ut honom :) han ar valdigt charmig tycker jag men har en del fuffens for sej :)

Ruta Ett sa...

En distingerad herre!

Steel City Anna sa...

Ruta ett: till utseendet iallafall :) man kan ju inte lata bli att le nar man ser honom.