lördag 9 juli 2016

A tea dance


Idag var det en traditionell tea dance i mitt område i Sheffield, i en stor metodistkyrka. Det var väldigt roligt att få vara med om. Det var Let's Dance fast vansinnigt mycket gulligare och trevligare, med flera riktigt gamla danspar uppåt åttio och till och med nittio som kunde allt från foxtrot till rock n roll. Många tanter dansade med varandra när gubbarna inte räckte till. Otroligt roligt och lite rörande att se. En fantastisk mängd kakor och tårtor intogs i pausen. Härlig stämning och många minnen återberättades från det glada 50- och 60-talet. Vilken häftig generation gubbar och gummor vi har nu verkligen! De har liksom varit med om när världen var som värst och sedan blivit bättre. Jag tror nog inte att jag kan säga samma sak när jag blir tant. Men dansa kan jag kanske iallafall.


Jag tror de kände sej såhär ...


Men det såg kanske mer ut såhär ...

Jag är även kattvakt denna helg och efter mycket om och men och många misstänksamma blickar kom en av kissarna och la sej i mitt knä och log såhär mysigt. En väldigt trevlig lördag!


2 kommentarer:

Monica sa...

Men vad intressant med sådana partyn och kul! Så roligt när äldre håller igång, vilken glädje! Och kissen ler förnöjt:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: det var valdigt roligt, undrar om jag far ha sa roligt som tant :)