onsdag 6 juli 2016

I brist på hav, en damm

Jag drar mej till det vatten som finns i brist på hav och sjöar - jo hav har vi såklart som den ö vi är men inte i närheten av där jag bor. Floder, bäckar, åar och dammar får därför ofta besök av mej. Jag längtar ständigt till havet.









4 kommentarer:

Monica sa...

Underbart med vatten! Och myggfritt:-), som ett paradis är det hos dig, och så vackert. Kanske ni hinner en tur till havet också och vi med sen, för visst är det något visst men jag är mer så jag att vill sitta i en prunkande trädgård med blommor och fjärilar och några blomsterbin och humlor men utan en endaste mygg, (ja den där elakingen Aedes vexans som härjar i Sverige), det är paradiset för mig:-) och en latte med drömrulltårta:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: ja det ar fantastiskt vackert och fint och jag trivs sa bra utan myggor och en del annat ocksa som jag inte saknar :)

Annika sa...

DET gör jag med, saknar havet. Hela tiden.
jag får också nöja mig med små sjöar, Potomac floden + ibland Chesapeake Bay. Till öppna havet tar det tre timmar. Till Atlantens öppna hav.
Jag är glad över de små vattenhål jag har, trots allt.
Vänta, har ni inte mygg hos er?? WUT!!?? Här har vi lite farliga sorter tom, sånt som sprider det de inte bör sprida. fast, ja, jag tycker inte myggen här är så jobbiga om jag jämför med ÖSTERBOTTEN och sommarstugan. DÄR snackar vi mygg ;-)
Finafina bilder av lugna små sjöar.

Steel City Anna sa...

Annika: ungefar samma har, ett par timmar till havet. Och det ar ett projekt med all trafik/dyra tagresor sa det blir inte sa ofta.

Haha nej inga mygg. Lite knott i skogen om kvallen bara. Tror jag fatt bara ett enda bett i ar :) valdigt snall natur har. Det farligaste ar val en arg ko :)