tisdag 9 januari 2018

Promenad längs havet

Detta blir sista inlägget från Hastings. En fin promenad vid havet. Jag blev så förtjust i de gamla fiskarbyggnaderna, tycker de påminner om den svenska nordliga kusten, lite likt Hudiksvall får jag för mej.











6 kommentarer:

Monica sa...

Vad fint det är där! Vilken spännande stad! Och precis som här är det så väldigt olika var man befinner sig, ja folk med, inte bara husen. Det är nästan så jag tycker det ser lite spanskt, franskt ja afrikanskt ut också, Hudiksvall är ju fint på sitt sätt men inte riktigt så fint:-), och så stora byggnader det finns blandade med de andra.

Och havsstäder har en särskild atmosfär, är ju så med Liverpool också, gillar den staden, blev så fin med alla EU-pengar:-).

PS Nu har Maja bildat ny regering, hon ville ha in lite nytt blod, gärna från andra länder sa hon;-), vet inte om hon lyckades med det men lyckades reta upp en fd minister i alla fall som nu har en egen gratis Londontidning och skriver Maja-analyser varje dag, haha.

Steel City Anna sa...

Mamma: det var jättefint, och är fint i Hudiksvall också ;)

Annika sa...

Vad härligt du har haft det i Hastings. Så fint det ser ut.
Ibland levererat IKEA, haha. Nej, men jag gillar dem också, givetvis. OCH älskar att fynda!! Ser trevligt ut hemma hos dig.
Lite snö har ni haft också, det är inte dumt (såvida det inte blir KAOS galore).
Gillar att läsa din årssammanfattning. Alltid intressant, och mkt klokt att göra en sådan på bloggen varje år.
Tufft år för dig. VI ska hoppas att 2018 blir lugnare på alla plan.
Fy sjutton för att sälja ett hus som du kanske egentligen inte ville sälja, Anna. Inte kul. har ju min fd grannfru som gick igenom exakt detsamma i slutet av aug. Tufft, tufft och åter tufft för er!! Kan inte ens föreställa mig ... ALL sympati från mig. SÅ glad att resan hem var så lyckad i nov!! Underbart!
OCH där kom jullistan med också!! SÅ kul att läsa även fast julen är över :-)
Roligt att vara tillbaka på din blogg igen. God fortsättning nu på 2018!!!

Steel City Anna sa...

Annika: det var sannerligen ett omtumlande år. Jag hade gärna behållit huset, men å andra sidan med brexit och allting så känns det skönt att inte ha några 'rötter' här. Det är en sorg i att packa ihop ett hus och med det alla drömmar som fanns när vi köpte det och hade andra planer på hur livet skulle bli.

Kul att ha dej tillbaka på bloggen!

Anne-Marie sa...

Hastings ser ut att vara en riktigt fin stad.
Spännande arkitektur på husen.
Vilkent fint väder du hade under besöket.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: otroligt väder var det! Det fanns väldigt många charmiga hus.