onsdag 21 mars 2018

City details

En eftermiddag i det svartvita ljus jag älskar så mycket, i den stad som jag gjort till min och sedan något år tillbaka långsamt börjat släppa taget om. Låta den vara och fortgå. Ändå ser jag detaljer jag inte tänkt på förr. En byggnad, en fasad, ett litet torn. Hur ljuset faller.







8 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Har läst alla dina inlägg som du gjort medan jag tog en liten paus. :) Trevligt att kunna uppdatera sig och följa med trots allt.
Mysiga och charmiga byggnader din stad har. Tänk att ni också har vinter fortfarande - i alla fall till och från. I Sverige tycks man nästan ha en miniistid just nu.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: jag gillar alla byggnader här och variationen :) finns alltid nåt kul att fota. Vintern i år har nog varit den värsta sen jag flyttade hit.

Annika sa...

Du börjar släppa taget ...
Nya planer?
Visst börjar man älska den plats man bor på. OCH det är härligt att upptäcka nya saker hela tiden, fastän man bott så länge.

Monica sa...

Det finns så mycket att se i din stad, fina hus med historia, roliga nya och så alla parker med blommor och grönt om man vill ha en paus och caféerna! Och människorna också inte att förglömma!

Steel City Anna sa...

Annika: ja, det har hänt så mkt detta senaste år så jag känner annorlunda både för staden och England.

Steel City Anna sa...

Mamma: det finns det absolut, men nu har jag nog sett allt ;)

Elisabet. sa...

Och alla dessa skorstenar ...! Det var nog det jag fascinerades mest av när jag första gången kom till England.

Steel City Anna sa...

Elisabet: de är fina :)